Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Τετράστιχο γράφεις...δωράκι κερδίζεις!

       Αγαπημένα μου blogoγειτονάκια, σας καλημερίζω!!! Περίμενα με ανυπομονησία να έρθει αυτή η στιγμή! Γίνατε ήδη 100...και είμαι πολύ χαρούμενη..100 αναγνώστες του blog μου δηλαδή 100 νέα πρόσωπα που ανταλλάσσω μαζί τους απόψεις, ιδέες, κατασκευές και όχι μόνο!! 
       Είναι ευκαιρία λοιπόν, να φτιάξω με όλη μου την όρεξη ένα "πραγματάκι" με τα χεράκια μου και να το στείλω με όλη μου την αγάπη σε ένα φιλαράκι από σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να γράψετε ένα τετράστιχο που να περιέχει τη λέξη Χιονάνθρωπος"..μιας  που οι περισσότεροι έχουμε μπει ήδη στο πνεύμα των Χριστουγέννων! 
Ένα blogoγειτονάκι μετά από κλήρωση θα κερδίσει το δωράκι (χμμμμ...βασικά δεν το έχω σκεφτεί ακόμα). Περιμένω τις "ποιητικές σας δημιουργίες" μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59!!

"Ένα χιονάνθρωπο έφτιαξα στον κήπο μου με χιόνι
του έβαλα σκούφο και κασκόλ και μύτη ένα μπαλόνι!
Απ' το κρύο όμως  που έκανε έσκασε το μπαλόνι 
και τότε για μύτη τού 'βαλα ένα μικρό καδρόνι!"

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Έψαχνα ένα σελιδοδείκτη και τον βρήκα στην ... κρεμάστρα!!!

       Πριν αναρτήσω κάποιες φωτογραφίες από "πραγματάκια" που έφτιαξα με τα χεράκια μου, θα σας παρουσιάσω την ιδέα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα την πρόσκληση-πρόκληση της Ρένας.
     Μπήκα λοιπόν στο blogoσπιτάκι της Ρένας να περιπλανηθώ λίγα λεπτά μετά που διάβαζα ένα βιβλίο ( "Εκατό χρόνια μοναξιά" του Γκαρσία Μάρκες) ..έψαχνα να βρω ένα κομμάτι χαρτί, κάτι τελοσπάντων να το χρησιμοποιήσω σαν σελιδοδείκτη! Μόλις είδα την ανάρτηση της Ρένας, άνοιξα μία ντουλάπα πήρα μία κρεμάστρα και την κοίταζα..σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να φτιάξω και το μάτι μου έπεσε στο κλειστό βιβλίο που ανάμεσα στις σελίδες του είχα βάλει ένα εισιτήριο του λεωφορείου ( αφού δεν είχα έναν "κανονικό" σελιδοδείκτη;;; ) και τότε :
       Πήρα την κρεμάστρα 
       έκοψα ένα κομμάτι της:
       το έντυσα με χοντρή κλωστή, έφτιαξα μία φουντίτσα, κρέμασα ένα αστεράκι και έτοιμος ο σελιδοδείκτης μου

       Μπορεί να μην χρησιμοποίησα ολόκληρη την κρεμάστρα, δεν την πετάω όμως γιατί θα φτιάξω και άλλους σελιδοδείκτες. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου..για μένα πάντως ήταν πολύ χρήσιμη!!!

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Νοέμβριος, ο πιο μυστηριώδης και ιδιόμορφος μήνας του χρόνου!


Καλό μήναααααα!!!!!
     Έχω απορροφηθεί τόσο πολύ στο να τριγυρνώ και να περιεργάζομαι τα blogοσπιτάκια σας που δεν μου μένει χρόνος να σας δείξω κάποιες από τις κατασκευές μου...Με έχετε εντυπωσιάσει όλες σας, η καθεμία με τη δικιά της δημιουργική φαντασία! Είναι πολύ πιο όμορφη απ' ότι φανταζόμουν η εμπειρία της blogογειτονιάς και χαίρομαι πολύ γι' αυτό! Επιφυλάσσομαι να ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες να μου πείτε και τη γνώμη σας για τις κατασκευές μου.... 
       Σας χαιρετώ!