Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Στολίζοντας μία άδεια πλευρά του σπιτιού...

       Ενώ το πνεύμα το Χριστουγέννων άρχισε να με κυριεύει πολύ νωρίς, μόλις τώρα άρχισα να στολίζω το νέο μας σπιτάκι! Καθισμένη λοιπόν, στον καναπέ αναρωτιόμουν από που θα άρχιζα να στολίζω...και φυσικά από εκείνο το μέρος όπου το σπίτι δεν ήταν ιδιαίτερα διακοσμημένο! Ωραία και πως θα το στολίσω;;; Αφού ήρθε η αναλαμπή, άρχισα να την υλοποιώ... και ιδού το αποτέλεσμα:        Με αυτή την κατασκευή συμμετέχω στον διαγωνισμό των stars and icicles .

Ο "χιονάθρωπος" απόψε κληρώνει...

       Καλές μου blogoγειτόνισσες, σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ που ξοδέψατε χρόνο για να γράψετε το τετράστιχό σας (τι τετράστιχο δηλαδή, που κάποιες από εσάς γράψατε ολόκληρα ποιηματάκια)...ήταν τόσο όμορφα..κάποια ήταν ρομαντικά..κάποια αστεία και κάποια άλλα πατριωτικά!!! Θέλω όμως να ευχαριστήσω και την Ποδηλάτισσα και τη Nena  για τις όμορφες ευχές τους και το βραβειάκι που μου έδωσαν! Χάρηκα τόσο πολύ!!
     Ήρθε η ώρα λοιπόν, να κάνω την κλήρωση με τη βοήθεια της καλής μου φίλης της Ελευθερίας (πίνοντας φυσικά τον καθιερωμένο μας καφέ)
Οι συμμετοχές ήταν 14

Τιυλίξαμε τα χαρτάκια και τα βάλαμε σε ένα μπολ

Και το τυχερό χεράκι της Ελευθερίας τράβηξε ένα απ' αυτά

       Και η τυχερή είναι.............

tzeni xr. - my dreamy life

       Τζενάκι συγχαρητήρια!!!! Αυτό είναι το δωράκι σου...       Ένα κουπάτ, το οποίο έντυσα με πράσινη τσόχα....ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι για να το κρεμάσεις στο δέντρο σου ή ακόμα και στην κουζίνα σου!! Ελπίζω να σου αρέσει και να φτιάξεις και άλλα με τη βοήθεια της κορούλας σου!!
Σας ευχαριστώ όλες!! Blogoσπιτάκι μου...να τους χιλιάσεις!!!!!!!

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Πήρα κι εγώ βραβείο κι ας είμαι "μικρή"...!

        Τι ωραία...τι καλά..πήρα το πρώτο μου βραβείο! Βραβείο για μικρά blog...μικρά βέβαια σε αναγνώστες (και συγκεκριμένα κάτω από τους 200) όχι σε κατασκευές γιατί από δημιουργικό πνεύμα είναι "μεγάλα"...έτσι δεν είναι γειτόνισσα Ποδηλάτισσα ; Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβειάκι που μου έδωσες! 
       Σειρά μου τώρα να το μεταβιβάσω κι εγώ σε πέντε μικρά blog της blogoγειτονιάς μας:
* στο blogoσπιτάκι της Andria - Handemade By Andria
* στο blogoσπιτάκι της Aigli - art paper and colours
* στο blogoσπιτάκι της Αγγελικής - Pour Angelique
* στο blogoσπιτάκι της Ειρήνης -ειρήνη χειροποιήματα
* στο blogoσπιτάκι της Vailie - vailie' s escapeland

      Δυστυχώς έπρεπε να το δώσω μόνο σε πέντε  blogοσπιτάκια...Οι blogoγειτόνισσες που το πήρατε δώστε το παρακαλώ σε άλλες πέντε...έτσι για να πάρουν κι άλλες και να χαρούν όπως εγώ!