Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Επέστρεψα....και θα μείνω!!!

Blogoγειτονάκια μου καλημέρα!!!! Κοντεύουν δύο χρόνια από την τελευταία μου ανάρτηση και η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε πολύ τούτη η blogoγειτονιά! Άρχισα με τόση θέρμη αυτό εδώ το blog αλλά μου έπεσαν όλα μαζεμένα και ο χρόνος ήταν περιορισμένος! Μετά από μία εγκυμοσύνη ( πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα ) , μία γέννα και ενός χρόνου ανατροφής της μπεμπουλίνας μου, αποφάσισα να κάνω κάτι ΜΟΝΟ για μένα...να ασχοληθώ περισσότερο με τις κατασκευές μου, με το blogoσπιτάκι μου και με εσάς blogoγειτονοπούλες μου!Αχχχχ, τι ωραία...είμαι τόσο ανυπόμονη να επισκεπτώ τα "σπιτάκια" σας!! 

5 σχόλια:

  1. Καλώς όρισες Αλέκα μου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το παιδάκι σου και σου εύχομαι καλές δημιουργίες.. Με αγάπη από τον Δημιουργικό Κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καλοσωρίζουμε και πάλι Αλέκα!
    Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για σένα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς επέστρεψες αποφασισμένη Αλέκα,σε περιμέναμε και χαιρόμαστε με τα ωραία νέα σου! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και περιμένουμε τις εμπνεύσεις σου τώρα
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑΑΑΑΑΑΑ Αλεκάκι χαίρομαι πολύ που γύρισες και με τόσο όμορφα νέα!!! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!Δεν μας ειχες πεί τίποτα κι ανυσηχήσαμε.Περιμένουμε λοιπόν δημιουργίες αντε καλό ξεκίνημα!!Φιλάκια πολλα και καλώς μας ήρθες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή